Home

‘Coup du coeur!’

27 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Sindsdien heb ik me verdiept in verschillende kunstdisciplines zoals: brons, glas, hout, metaal, keramiek en Raku stoken. Deze ervaringen die ik heb opgedaan pas ik toe in de passie die ik voor keramiek ontwikkeld heb.

‘Klei vormt jou’, dat is wat klei mij leert! Deze grondstof, betekent voor mij, een onuitputtelijke bron van inspiratie, zowel in vormgeving en techniek. Elke dag is een genot om met klei te mogen werken en je te laten verleiden in de mogelijkheden die er zijn.

Het feit dat ik als kunstenaar het gehele proces van creeren tot aan de “geboorte” in eigen handen heb, geeft mij een enorme voldoening. Ik betrap mezelf erop dat het “pijn” kan doen om afstand van m’n creaties te nemen! Dan besef ik dat ik leef, en op het goede spoor zit. Het is een blessing wanneer een liefhebber het werk waardeert, mijn creatie een ‘thuis’ geeft en waar het stuk opnieuw tot zijn recht komt.

Contacteer mij en ik maak graag een afspraak met U om te praten en te onderzoeken waar ik U eventueel mee van dienst kan zijn. De mogelijkheden in keuzes zijn groot, denk hierbij aan aardewerk, steengoed, gemengde technieken, zoals glas, hout, brons, raku stoken.

Mijn inspiratiebronnen, zijn natuur, archeologie, geboorte, dood en rituelen.